Μαζί σας, εφαρμόζουμε ολοκληρωμένες και προσαρμοσμένες στα μέτρα σας, λύσεις προβολής και επιχειρηματικής εκμετάλλευσης του Internet. Η εταιρεία αναλαμβάνει τον πλήρη σχεδιασμό ιστοσελίδων εταιρικής παρουσίας, την ανάπτυξη ή /και παραμετροποίηση ιστοχώρων δυναμικού περιεχομένου, e-commerce , e-government αλλά και την ανάπτυξη web εφαρμογών αυτόνομα ή και σε συνδυασμό με την υπάρχουσα υποδομή των πελατών μας.

internet

Επενδύουμε στον δημιουργικό διάλογο μαζί σας για να κατανοήσουμε καλύτερα τις πραγματικές σας ανάγκες. Σας προτείνουμε τις τεχνολογικές λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας και μαζί βρίσκουμε την καλύτερη για εσάς λύση. Φροντίζουμε για την καλύτερη προώθηση του website σας με Search Engine Optimisation (SEO) ενέργειες για αύξηση της επισκεψιμότητας και προώθηση των σελίδων σας σε καλύτερες θέσεις στις μηχανές εύρεσης.

Αναλαμβάνουμε την καταχώριση (ή ανανέωση) του δικού σας domain name με οποιαδήποτε (.gr .eu ή άλλη) κατάληξη.

Για την άψογη και αποδοτική παρουσίαση της εταιρείας σας, η Multix αναλαμβάνει την μελέτη, σχεδίαση και διάδοση των ιστοσελίδων σας.   Συγκεκριμένα μπορούμε να αναλάβουμε τις παρακάτω εργασίες:

-          Web Design

-          Web Development

-          Web Authoring

-          Web Databases

-          E-Store Design

-          Web Project Management

-          Web Promotion

Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε την ανάπτυξη ή αναβάθμιση της δικής σας διαδικτυακής παρουσίας.