Προτεινόμενα άρθρα

Βρείτε μας στο Google Maps

Βρείτε μας στον χάρτη ή συμπληρώστε τα στοιχεία της διεύθυνσής σας για να βρείτε τη διαδρομή προς την εταιρεία μας.

Διεύθυνση:
Πόλη:
Νομός:
Τ.Κ.:


On-line Υποστήριξη

Ολοκληρωμένες λύσεις
FAQ Διαχείρισης στόλου οχημάτων PDF Εκτύπωση E-mail

Τι είναι η Διαχείριση & Εντοπισμός Αυτοκινήτων

Το Fleet Management (Διαχείριση Στόλου) παρέχει σε μια επιχείρηση -ανεξάρτητα από το μέγεθός της- τη δυνατότητα να ελέγχει το σύνολο των οχημάτων και μεταφορικών μέσων της και, κατά συνέπεια, να κατανέμει καλύτερα τους πόρους της και να μειώνει το λειτουργικό κόστος.(έξοδα)

Fleet management ή Διαχείριση Στόλου καλείται το σύνολο των τεχνολογιών και των συστημάτων το οποίο επιτρέπει σε μία επιχείρηση να έχει πλήρη έλεγχο των οχημάτων της. Στην κατηγορία των οχημάτων συγκαταλέγονται πάσης φύσεως μεταφορικά μέσα, από επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία και δίκυκλα, μέχρι πλοία και αεροπλάνα. Ο τρόπος λειτουργίας ενός τέτοιου συστήματος αποσκοπεί στη βελτιστοποίηση αρκετών επιμέρους επιχειρηματικών διαδικασιών, στο διαχειριστικό έλεγχο και, κατά συνέπεια, στη μείωση του κόστους και την καλύτερη κατανομή των πόρων της επιχείρησης.

Περισσότερα...
 
Σύστημα διαδραστικής παρουσίασης και διδασκαλίας PDF Εκτύπωση E-mail

Η τηλε-εκπαίδευση και η διαδραστική διδασκαλία και παρουσίαση, μπαίνει σε νέους δρόμους με την ολοκληρωμένη λύση του Συστήματος που προωθεί και προσαρμόζει στις ανάγκες σας η εταιρεία μας.

Περισσότερα...
 
Συστήματα GPS/GIS PDF Εκτύπωση E-mail

Σε συνεργασία με τις πιο έμπειρες εταιρείες του χώρου της τηλεμετρίας, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις πάνω σε Δορυφορικά Συστήματα Εντοπισμού (GPS) καθώς και Συστήματα Γεωπληροφορικής (GIS).

Περισσότερα...
 
Συστήματα Ασφαλείας PDF Εκτύπωση E-mail

Σε συνεργασία με τους καλύτερους κατασκευαστές μπορούμε να σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας για τον πλήρη έλεγχο και προστασία του χώρου σας.

Περισσότερα...
 
Διαχείριση Στόλου Οχημάτων PDF Εκτύπωση E-mail

Η εταιρεία μας, σας προτείνει την πλέον αξιόπιστη λύση στον χώρο της διαχείρισης στόλου Οχημάτων.

Περισσότερα...
 
Περισσότερα Άρθρα...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL