Προτεινόμενα άρθρα

Βρείτε μας στο Google Maps

Βρείτε μας στον χάρτη ή συμπληρώστε τα στοιχεία της διεύθυνσής σας για να βρείτε τη διαδρομή προς την εταιρεία μας.

Διεύθυνση:
Πόλη:
Νομός:
Τ.Κ.:


On-line Υποστήριξη

Υπηρεσίες
PDF Εκτύπωση E-mail

Η Multix συνεχώς αναπτύσσεται, ακολουθώντας τα πρότυπα μιας δυναμικής και ευέλικτης επιχείρησης. Έχει σαν στόχο την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη της με προϊόντα και υπηρεσίες ποιότητας πριν και κυρίως μετά την πώληση αλλά παράλληλα θέλει να προβλέπει και τις μελλοντικές απαιτήσεις των πελατών της. Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των εφαρμογών και των υπηρεσιών στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, προσαρμοσμένης στο χώρο της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας. 

Παράλληλα, τα στελέχη της Multix μελετούν προσεκτικά τις τεχνολογικές εξελίξεις, καταγράφουν τις τάσεις στη διεθνή και ελληνική αγορά και προετοιμάζουν το αύριο.


Ενδικτικά αναφέρουμε ορισμένες από τις υπηρεσίες που παρέχουμε με την ξεχωριστή φιλοσοφία της Multix:

 

  • Ανάλυση Αναγκών
  • Ψηφιοποιήσεις
  • Εκπαίδευση σε πληροφοριακά συστήματα
  • Παραμετροποίηση εφαρμογών
  • Μετάπτωση στοιχείων
  • Τεχνική υποστήριξη
  • Ανάκτηση δεδομένων
  • Ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων
  • Ασφάλεια χώρων κ.α.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και δείτε από κοντά την διαφορετική αντιμετώπιση της Multix στον τομέα της παροχής υπηρεσιών. 

 
Ανάλυση αναγκών PDF Εκτύπωση E-mail

Οι ειδικοί σύμβουλοι εφαρμογών της Multix συνεργάζονται με κάθε πελάτη πριν από κάθε εγκατάσταση ώστε να διαπιστώσουν τις ανάγκες κάθε Οργανισμού ή Επιχείρησης και να δημιουργήσουν την πλέον κατάλληλη λύση. 

Περισσότερα...
 
Εκπαίδευση σε πληροφοριακά συστήματα PDF Εκτύπωση E-mail

Η υπηρεσία εκπαίδευσης καλύπτει την οργανωμένη εκπαίδευση των χρηστών των εφαρμογών και των λύσεων που αναπτύσσονται και παρέχονται από την εταιρία. Οι υπηρεσίες εκπαίδευσης κλιμακώνονται ανάλογα με το επίπεδο εμπλοκής και τον βαθμό  υπευθυνότητας που κάθε χρήστης ή κάθε ομάδα χρηστών έχει. Οι υπηρεσίες εκπαίδευσης παρέχονται είτε στα γραφεία της εταιρείας, είτε σε χώρο του πελάτη, είτε σε άλλους οργανωμένους χώρους.

 
Παραμετροποίηση Εφαρμογών PDF Εκτύπωση E-mail

Η υπηρεσία Υποστήριξης εφαρμογών της Multix αναλαμβάνει να προσαρμόσει και να παραμετροποιήσει  κάθε εφαρμογή που προωθεί σε συνολική λύση, με σκοπό πάντα να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της. Οι υπηρεσίες προσαρμογής και παραμετροποίησης εκτείνονται σε πολύ μεγάλο εύρος, από τη δημιουργία απλών αναφορών μέχρι την ανάπτυξη εξειδικευμένων και πολύπλοκων λειτουργιών.

Περισσότερα...
 
Μετάπτωση Δεδομένων PDF Εκτύπωση E-mail


Η μετάπτωση (μεταφορά) των δεδομένων από μια εφαρμογή λογισμικού που ήδη χρησιμοποιεί ο πελάτης σε μία άλλη, είναι αυτόνομο έργο και υλοποιείται στις εγκαταστάσεις της Multix.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL